In elke aanbieding met huurauto’s, zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • De hoofdbestuurder van de auto kan bij het boekingsproces door de hoofdboeker worden geselecteerd. Als er geen keuze wordt gemaakt, is reiziger 1 automatisch de hoofdbestuurder van de auto. De hoofdbestuurder dient oud genoeg te zijn om in het land van bestemming te mogen autorijden en dient over een geldig rijbewijs te beschikken.
  • De hoofdbestuurder van de huurauto moet ter plaatse een creditcard met een toereikend saldo kunnen tonen om de borg te voldoen. De naam waar de creditcard op geregistreerd staat, moet gelijk zijn aan de naam in het paspoort van de hoofdbestuurder. Houd er rekening mee dat debetkaarten en prepaidkaarten niet worden geaccepteerd.
  • De specifieke voorwaarden van de huurauto vind je in de aanvullende informatie van de betreffende aanbieding.
  • Bij de meeste aanbiedingen wordt er de mogelijkheid gegeven om extra verzekeringen voor de auto af te sluiten. Heb je een aanbieding gekocht zonder extra verzekeringen en wil je alsnog een extra verzekering afsluiten neem dan contact op met onze Klantenservice
  • De huurauto is in bijna alle gevallen WA verzekerd, mocht dit anders zijn dan wordt dit vermeld in de aanvullende info van de deal.

In sommige aanbiedingen is de verzekering van de huurauto inbegrepen, zodat je onderweg niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Alle informatie hierover vind je in de 'Aanvullende informatie' van de betreffende aanbieding.