Allereerst is het belangrijk om onze bevestigingsmail en de informatie op de website goed door te lezen. Het hangt van je boeking af wat je dient mee te nemen.

Heb je een hotelovernachting in Nederland of in het buitenland geboekt? Dan hoef je alleen de bevestigingsmail mee te nemen, die je ontvangt direct na het boeken. 

Heb je een pakketreis bij ons geboekt, dan heb je meer voorbereiding aan je reis. Wees gerust, het is allemaal makkelijk te regelen!

1.Check-in voor je vlucht. Hoeveel dagen dit van te voren kan, is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij. Laat je hierover informeren door de website van de betreffende luchtvaartmaatschappij. 

2. Mocht je nog eventuele bagage willen bijboeken of speciale stoelen willen reserveren, kun je dit doen op de website van de betreffende luchtvaartmaatschappij

3. Print je boarding pass

4.Daarnaast is het van belang om alle overige informatie die je ontvangt met betrekking tot de huurauto, het hotel en bijvoorbeeld transfers goed door te lezen en te printen. Vergeet ook geen geldige creditcard van de bestuurder mee te nemen. Anders kun je de auto niet huren. Prepaid creditcards worden niet toegestaan. 

5. Neem je paspoort of identiteitskaart mee.

Voor de rest hebben wij alles voor je geregeld, dus kun je met een gerust hart van je vakantie gaan genieten!