Je kunt online betalen via iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa of PayPal. 

iDeal

Wanneer je ervoor kiest om met iDeal te betalen, kun je direct vanaf je bank via een beveiligde online betaalomgeving betalen. Houd er rekening mee dat je voor deze optie een Nederlandse bankpas en eventueel een kaartlezer nodig hebt.

 

MasterCard en Visa

Indien je met je creditcard (MasterCard of Visa) wenst te betalen, vragen we je tijdens de betaling je creditcardgegevens en beveiligingscode in te vullen. Deze informatie wordt in een beveiligde online omgeving verwerkt. De reissom wordt vervolgens van je creditcard limiet ingehouden. We rekenen geen extra kosten voor betalingen met een creditcard.

 

PayPal

Je kunt er ook voor kiezen om met PayPal te betalen. In dat geval word je bij het betalingsproces doorgestuurd naar je PayPal-account. Hier word je gevraagd om je inloggegevens in te vullen. Wanneer je bent ingelogd, kun je de betaling goedkeuren. Vervolgens ontvang je per e-mail een bevestiging van PayPal zodra de betaling succesvol is afgerond.

Bankcontact

Wanneer je betaalt met bankcontact, dien je eerst je kaartgegevens in te vullen. Dit betref het kaartnummer en de vervaldatum. Vervolgens doorloop je een veiligheidsprocedure. Hiermee kun je aantonen, dat je je eigen kaartgegevens hebt ingevoerd. Je krijgt vervolgens een tijdelijke, geverifeerde elektronische handtekening (een cijfercode via je digipass). Hiermee kun je de betaling bevestigen. 

In3

Wanneer je kiest voor een betaling via In3, betaal je je reissom in drie termijnen. Dit is enkel beschikbaar bij een reissom boven de EU500,-. Daarnaast dient de aankomstdatum minstens 60 dagen in de toekomst te zijn vanaf het moment dat je boekt. Je betaald direct het eerste termijn, vervolgens krijg je een automatisch bericht vijf dagen voor de betaling van de volgende twee termijnen.