Jammer om te horen dat de vakantie niet naar wens is en je een klacht wilt indienen. Echter, wij zijn wel heel erg blij met je feedback. Om een klacht in te dienenvolg je de volgende stappen. 

  1. Indien je een klacht hebt over de accommodatie en/of reis, dien je hiervan een melding te maken bij een medewerker ter plaatse. Wanneer het probleem op locatie niet tot volle tevredenheid kan worden opgelost dien je direct tijdens het verblijf (of op de eerstvolgende werkdag mits je in het weekend verblijft) contact op te nemen met de klantenservice van TravelDeal. Voor klachten kan er telefonisch contact op worden genomen met +31 - (0)85 - 208 5834. Verder kun je een klachten email sturen naar klantenservice@traveldeal.nl of een klachtenbrief sturen naar: TravelDeal BV, Herengracht 244-2, 1016 BT Amsterdam. TravelDeal streeft ernaar binnen 15 werkdagen met een passende reactie te komen.
  2. Indien je na de reis een klacht indient, die tijdens het verblijf opgelost had kunnen worden, biedt TravelDeal geen compensatie.
  3. Wij verzoeken je de klacht bij telefonisch aanmelden tevens schriftelijk of per email op klantenservice@traveldeal.nl te bevestigen.